PostHeaderIcon NBV GROUP TRAVEL KFT.

Az NBV Group Travel csapata arra törekszik, hogy mind a külföldi, mind a belföldi utazások során élményekkel teli, gazdag, tartalmas és egyedi utakat szervezzen. Szeretnénk utasaink számára mást is megmutatni a világból, mint amit turistaként hivatottak látni belőle. Alapvető célunk, hogy ügyfeleink ne csak a jól megszokott külföldi paradicsomokba jussanak el, hanem olyan helyekre is, amit esetleg az útikönyvek nem említenek. Mindezen törekvésünk mellett természetesen megtalálhatóak kínálatunkban az általános érdeklődésre számot tartó utak is, így mindenki rálelhet a számára legvonzóbb úti célra.

A páratlan, és változatos programok érdekében partnereink kiválasztásánál az elsődleges szempont az volt, hogy az exkluzív egyediség mellé tegyék le voksukat és magas színvonalú szervezéssel és idegenvezetéssel felejthetetlen élményt garantáljanak utasainknak.

Számunkra ugyanolyan fontos a szakértelem, mint utasaink anyagi biztonsága. Az NBV Group Travel vagyoni biztosítékáról a QBE Insurance (Europe) Limited Magyarországi Fióktelepével kötött biztosítási szerződés gondoskodik. A biztosító által nyújtott betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás (BBP) valamint az útlemondási (sztorno) biztosítás fedezetet nyújt előre nem látható esetekre is.

Ügyfeleink kényelmét szolgálja a továbbiakban az is, hogy kényelmesen, otthonukból intézhetik a családi nyaralás, vagy éppen az adventi vásári utazás jegyfoglalásán túl az utasbiztosítást is. Honlapunk jövőbeni fejlesztéseinek köszönhetően az online fizetési rendszer is elérhetővé válik. Így már az utazás szervezése is élvezetessé válik, mondhatni szinte gyerekjáték az egész.

www.nbv.hu

 
eXTReMe Tracker
websas.hu