PostHeaderIcon VILLANY-KLÍMADOKTOR

Cégünk 2006 tavasza óta villamos ipari és klíma technikai munkák kivitelezésével is foglalkozik. Ide sorolom a kisebb felújítási munkákat mint például konnektorok, kapcsolók áthelyezése, kiépítése, vagy akár  komplett villamoshálózatok kiépítése az erősáramtól a gyengeáramig.
És ha már építkezik akkor gondolni kell a komfortérzetre is amiben sokkal kellemesebben és nyugodtabban tudja eltölteni a munkára, pihenésre szánt időt kedvenc otthonában. Erre szoktam felhívni kedves ügyfeleim figyelmét a helyiségek klimatizálására előcsövezésére, mert így a csővezetékek eltüntetése sokkal könnyebb feladat  építkezés közben, mint mikor már felkerültek az utolsó képek is a falra. A vagyonvédelem kiépítése\kialakítása is már hozzá tartozik életünk\vagyonunk\értékeink biztonságban tudásához. Ez lehet a legegyszerűbb riasztóberendezésektől egészen a kamerás rendszereken át a kültéri védelemig. Illetve ezen rendszerek összehangolt működtetése.
Ha a komfortot már említettem, a kényelmet is meg kell említenem. Nincs is annál jobb mikor az ember egy fárasztó nap után haza érkezik és egy gombnyomással bejuthat a kényelmes garázsába. Itt hívnám föl a figyelmet a kapuk elektronizálására és annak kiépítésére is. Fontos előre gondolkodni, hogy később bontási munkálatok nélkül beszerelhetők legyenek ezek a rendszerek és készülékek.

Jelenleg negyedmagammal két kompletten felszerelt szerviz autóval állunk megrendelőink rendelkezésére. Tevékenységünk nagy részét Pest megyében végezzük, nagyobb munkákat vállalunk vidéki településeken is.

Mivel cégünk kereskedelemmel is foglalkozik, ezért megrendelőinknek kedvező áron akár a gyártótól is be tudjuk szerezni a szükséges anyagokat, készülékeket, alkatrészeket stb.


Cégünk célja, hogy a növekvő igényekkel párhuzamosan fejlesszük vállalkozásunkat és megrendelőink igényeit a legmesszebb menőkig kielégítsük.
Számunkra az Ön megelégedettsége a legfontosabb és erre mindennél jobban odafigyelünk.

www.villany-klimadoktor.hu

 
eXTReMe Tracker
websas.hu