PostHeaderIcon TÁMOGATÓINK

Dr. HÍDVÉGI MÁTÉ

EGY MAGYAR ÉRTÉKTEREMTŐ

 

Hidvégi Máté 1955. november 9-én született Budapesten. A Budapesti Műszaki Egyetemen tanult kémiát, ahol 1980-ban szerzett okleveles biológus-mérnök diplomát. 1983-tól műszaki-biokémiai doktor, 1991-től a kémiai tudomány kandidátusa, 2001-től habilitált doktor, 2003-tól címzetes egyetemi tanár.

Hidvégi Máté fedezte fel a fermentált búzacsíra-kivonatot, az Avemar és Oncomar termékeket. Az Oncomar ma a világ egyik legnépszerűbb egészségmegőrző készítménye a daganatos betegek körében. Az elmúlt másfél évtized során bebizonyította, hogy természetes alapú találmányai és innovációi emberek százezrei számára képesek megteremteni egy jobb élet lehetőségét. Úttörő gondolkodásmódja meghatározó befolyást gyakorolt a daganatos betegségek kiegészítő kezelésére. Az 1990-es évek óta foglalkozik a daganatos áttétek kialakulását megelőző gyógyszerek kutatásával. A világszerte elismert fermentált búzacsíra-kivonat feltalálója, amit a világ több mint húsz országában gyártanak és forgalmaznak. Találmányának hatásmechanizmusával kapcsolatosan a mai napig mintegy tíz, jól definiált daganatellenes hatást írtak le, és igazolást nyert, hogy a szer daganatgátló hatása kivételesen széles spektrumú.
Hidvégi két évet a kanadai Winnipegben töltött, ahol 1988-89 között a Kanadai Gabona Hivatal Kutatási Laboratóriumának meghívott tudományos munkatársa, 1989-90 között a Manitobai Egyetem, Élelmiszertudományi Tanszék tudományos főmunkatársa volt. 1984 és 2003 között a BME Vegyészmérnöki Kar Biokémiai és Élelmiszertechnológiai Tanszékén dolgozott. 1991 óta gyógyszeripari vállalatok részére fejleszt termékeket.

Munkásságát Magyarország számos szakmai díjjal és kitüntetéssel ismerte el. Találmánya 2006-ban elnyerte az Év Terméke díjat (NutrAward) az Egyesült Államokban.


 

 

A Panoráma Világklub civilhálózata az elmúlt tíz esztendőben - egyfajta szellemi hídként - létrehozta a kapcsolatteremtés és együttműködés lehetőségeit a Kárpát-medence magyarsága és a világba szétszóratott honfitársaink, valamint Magyarország és a magyarság iránt rokonszenvet érző nemzetek fiai között.

Társklubjainak száma meghaladja a százhúszat, átölelve öt kontinens több mint hetven országát
, államát. Magyarországon, a budapesti központon kívül 16 megyében és számos városban tevékenykedik. Fórumaikon, rendezvényeiken  a magyar értékek és teljesítmények közvetítése, Magyarország jó hírnevének erősítése a cél. Kiemelt eseményük az évenkénti Magyar Világtalálkozó rendezvénysorozata, amelyen közéleti-, művészeti- és civilelismerések is átadásra kerülnek.


 

Dr. DÁVID TAMÁS

RÁKKUTATÓ

 

Nemzetközileg elismert kutató, az osztrák tudományos minisztérium munkatársa a budapesti születésű professzor Dr. Dávid Tamás. Több mint 20 éve foglalkozik rákkutatással. Ennek egyik eredménye az a trópusi teakeverék, amelynek több, jótékony élettani hatását már igazolták. Eddig tizenegyféle daganattípusnál hozott gyógyulást, vagy a beteg állapotának stabilizálódását. A teát Ausztriában jegyeztették be táplálék kiegészítőként, de itthon is elérhető.

 

 

 

McKenzye TELEVÍZIÓ


Televíziónk 2003. november 3-án kezdte meg adását. Az ezt megelőző két hét tesztadásai már kezdtek bizalommal eltölteni bennünket, hiszen törekvésünk kedvező fogadtatásra talált a városban. A tesztadás alatt a nap 24 órájában a képújságot és az akkor már növekvő számú hirdetést olvashatták a tévénézők. A képújság tartalma a továbbiakban is bővül és színesedik, amelyet csak a napi adások és ismétlések szakítanak meg. Műsorainkkal megpróbáljuk bebizonyítani, hogy egy valóban színes városban élünk. Ezenkívül a világ és az élet más tájaira is elkalauzoljuk a nézőket, az egészségügytől a táplálkozáson keresztül az elvont tudományokig is. De célunk a közönséget érdeklő témák felvonultatása. Ennek érdekében mutatjuk be saját és más kábeltévék által készített filmjeinket.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
eXTReMe Tracker
websas.hu